Warme en koude keuken van 12u00 tot max 20u30.
Maximum 4 verschillende gerechten per tafel.
Zie uithangbord
6 lookbroodjes met kaas // 7 euro
Amuse garnaalkroket (8 stuks) // 13 euro
Amuse kaaskroket (10 stuks) // 8 euro
Bordje bitterballen (10 stuks) // 8 euro
Bordje inktvisringen (10 stuks) // 8 euro
Potje olijfjes // 7 euro
Verse soep met brood // 7 euro
Hummus // 10 euro
Artisanale garnaalkroketten // 15,00 – 22,00 euro
2 stuks – 3 stuks
Artisanale kaaskroketten // 11 – 14,50 euro
2 stuks – 3 stuks
Zeebaarsfilet // 23 euro
met frietjes*, salade en verse mayonaise of tartaarZeebaarsfilet met sauce vierge // 25 euro
met frietjes* en salade
Zalmfilet // 20 euro
met frietjes*, salade en verse mayonaise of tartaar
Kabeljauwhaasje // 24 euro
met frietjes*, salade en verse mayonaise of tartaar
Kabeljauwhaasje // 26 euro
met frietjes*, salade en mosterd-dragonsausje
met prei en champignons
Scampi’s in de look met brood // 18 euro
* de frietjes kunnen vervangen worden door knolselderpuree, kroketjes of rösti
Astel Burger // 16 euro
(burger, cheddar kaas, ui, tomaat, salade en saus) met frietjes
Champ Burger // 18 euro
(burger, champignonsaus, tomaat) met frietjes
Duke Burger // 16 euro
(Duke of Birkshire, kaas, tomaat, ui, salade en lookmayonaise) met frietjes
Brasserie Broodje // 16 euro
(kipfilet, parmezaan, rauwe groentjes en tartaarsaus)
Kipfilet // 18 euro
met rösti/ frietjes/ kroketten, salade en verse mayonaise of tartaarsaus
Kipfilet met champignonsaus // 20 euro
met rösti/ frietjes/ kroketten, salade en champignonsaus
Spaghetti bolognaise // 15 euro
met emmentalerkaas
Tagliatelle scampi maison // 20
euro
(paprika-roomsaus met look)
Tagliatelle scampi in de looksaus // 20
euro
Lasagne Bolognaise // 15 euro
Salade Niçoise (tonijn) // 20 euro
Salade geitenkaas met noten, rozijnen en spek // 20 euro
Salade kip met noten, ananas en parmezaanse kaas // 20 euro
Met Trappist huisbereid stoofvlees en frietjes // 20 euro
Kaaskroket // 10 euro
met appelmoes, frietjes, ketchup en mayonaise
6 kippennuggets // 10
euro
met frietjes, appelmoes, ketchup en mayonaise
Kipfilet // 10
euro
met frietjes, appelmoes, ketchup en mayonaise
Kinderspaghetti // 10
euro
met emmentalerkaas
Bord frietjes // 10 euro
met mayonaise en ketchup
Verse mayonaise // 1,50 euro
Verse tartaarsaus // 1,50
euro
Ketchup // 1
euro
Portie brood // 2
euro
Portie gemalen kaas // 2
euro
Portie frietjes // 3
euro
Kleine salade // 5
euro
Grote salade // 10
euro
Extra bord/ bestek // 2
euro
Met suiker (pannenkoek twee stuks) // 5 euro
Met boter // + 0,50 euro
Met confituur // + 0,50 euro
Met hazelnootpasta Nutella // + 1 euro
Met slagroom // + 1 euro
Met verse warme chocoladesaus // + 1 euro
Met vanille-ijs // + 3 euro
Met advocaat // + 2 euro
Met aardbeien (seizoen) // + 4 euro
Kinderpannenkoek (1 stuk) // 3 euro
Warme appeltaart // 5 euroafgewerkt met caramelsaus
Warme appeltaart // 7
euro
afgewerkt met caramelsaus, ijs en slagroom
Coupe Vanille // 6
euro
Dame Blanche // 8
euro
(vanille-ijs met warme chocoladesaus)
Dame Noire // 8
euro
(chocolade-ijs met warme chocoladesaus)
Coupe Brésilienne // 8
euro
Coupe Advocaat // 9
euro
Café Glacé // 9
euro
Coupe Aardbeien (seizoen) // 10
euro
Duo Sorbet // 6
euro